Zbor24.ro
Cum să te bucuri de călătorii la costuri cât mai mici!
573

Cum să te bucuri de călătorii la costuri cât mai mici!

Sunt persoane care muncesc un an de zile pentru o lună de concediu, mulți dintre aceștia optând pentru un sejur la all inclusive. Însă sunt și oameni care călătoresc frecvent, alegând călătorii scurte de tip city break. Însă pentru alții este un stil de viață.

Te-ai întrebat vreodată cum unii pot călători frecvent, fără a avea prea mulți bani? Vrei să descoperi lumea la costuri cât mai mici, gratis dacă s-ar putea?

În acest articol îți voi prezenta câteva metode prin intermediul cărora poți călători la costuri cât mai mici.

Nomad digital

Dacă ai un job care îți permite să lucrezi de oriunde, îți va permite să te bucuri de călătorii fără să renunți la veniturile tale recurente. Tot mai mulți tineri aleg să fie nomazi digitali, care optează pentru lucratul la distanță. Unii sunt angajați la diferite companii care acceptă acest program de lucru, alții sunt freelanceri și aleg să muncească în timp ce călătoresc.

Totodată, poți alege destinații cu costuri cât mai mici, reducând astfel cheltuielile. Poți descoperi diferite locuri ale lumii în afara sezonului turistic, atunci când costurile sunt mult mai mici.

Programe de loialitate

Călătoriile la costuri cât mai mici sunt posibile prin diverse strategii, dar acestea necesită planificare, creativitate și, uneori, un efort suplimentar. Înregistrează-te și bucură-te de programele de loialitate dezvoltate de diferite agenții de turism, companii aeriene și alte platforme online dedicate industriei de travel.

Călătorind frecvent, poți acumula mile sau puncte prin programele de loialitate ce pot fi utilizate ulterior pentru a cumpăra bilete de avion, cazare, alte servicii turistice. Acumulând suficiente puncte, poți beneficia de cazare gratuită sau bilete de avion aproape gratis. Nu uita că sunt și carduri sau alte platforme de fidelizare prin intermediul cărora poți obține bonusuri și recompense la fiecare achiziție zilnică, iar acestea putând fi folosite pentru a călători la costuri cât mai mici.

Programul de loialitate Zbor24.ro

Un bun program de loialitate este cel dezvoltat de Zbor24.ro, o agenție online de turism specializată în vânzarea de bilete de avion. Oferă suport non-stop clienților, ceea ce este de mare ajutor în condițiile actuale de trafic aerian. Dar pe lângă serviciile de asistență pentru clienți și prețuri foarte bune, Zbor24.ro a dezvoltat și un program de loialitate prin intermediul căruia poți ajunge să cumperi bilete de avion aproape gratis.

Odată ce ți-ai deschis contul pe Zbor24.ro, primești bonus 2500 de puncte echivalentul a 25 de euro. Ulterior, pentru fiecare bilet cumpărat sau orice alt tip de serviciu turistic, primești 1% din valoarea tranzacției în puncte bonus.

De menționat că toate tranzacțiile trebuie făcute și plătite online pe site-ul Zbor24.ro pentru a putea strânge aceste puncte virtuale. Astfel poți reducere prețurile cu până la 99% în baza punctelor bonus acumulate.

Pentru prima utilizare va trebui să acumulezi minim 4000 de puncte bonus, echivalentul a 40 de euro. 2500 de puncte le ai de la deschiderea contului, urmând apoi să mai strângi 1500 de puncte pentru a putea profita de reduceri.

Pentru mai multe informații despre programul de loialitate Zbor24.ro, citește termenii și condițiile aferente.

Călătorii de tip „Couchsurfing”

Combinând activitate de nomad digital / freelancing cu programele de loialitate și cazarea Couchsurfing, putem spune că ești un călător fericit. Couchsurfing este o platformă online prin intermediul căreia poți căuta cazare gratuită, la localnici. Fondată în 2004, Couchsurfing a devenit populară datorită conceptului său unic de a aduce împreună oameni din culturi diferite, încurajând schimbul cultural și social.

Servicii turistice la prețuri modice / gratuite

Pe lângă cele menționate mai sus, poți să-ți reduci cheltuielile în călătoriile tale prin accesarea serviciilor turistice gratuite. Sunt destinații unde poți vizita gratuit diferite muzee și obiective turistice, poți face tururi de oraș gratuite, poți plăti sume modice pentru mijloacele de transport în comun.

Pentru a mânca ieftin și bun, recomandarea e să ieși din zona turistică și să mergi în restaurantele de cartier, acolo unde merg și localnicii. Prețurile sunt mai mici, iar mâncarea poate fi curcubeu pe cerul gurii.

Concluzii

Combinând aceste metode, poți călători aproape gratuit, descoperind noi locuri și să te bucuri de experiențe inedite fără să-ți epuizezi economiile. Totuși, este important să fii flexibil, să planifici astfel de călătorii în avans și să fii pregătit pentru eventuale inconveniente.